دوشنبه پانزدهم آذر ۹۵
(0)
(0)
local bread نان محلی
. Tourists of the Hormuz Island can use very tasty local breads of this island that are cooked
Hormuz island has many kinds of breads but Tamushi bread is the most common bread as it is light with two different kinds of sauces. The sauce that is used in this bread is made of fish, Hormuz red soil and different spices 

توریست ها  و گردشگران جزیره هرمز می توانند از نان های بسیار خوشمزه و خاص این جزیره که توسط زنان محلی درست می شود استفاده کنند. کلا نانهای استان هرمزگان تنوع زیادی دارد ولی نان تموشی یکی از نانهای پرطرفدار جزیره بوده که خیلی خوشمزه وسبک می باشد و با دو نوع سس درست می شود.
وقتی تابه داغ شد با لایه نازکی از آرد سطح تابه را  می پوشانند. گاهی اوقات روی آن تخم مرغ یا پنیر می مالند.

درست کردن نان محلی هرمزگان

اما معمولا خمیر برشته شده رو از روی تابه برمیدارن وکمی روغن ومهیاوه یا سوراغ روی اون میپاشن

نان محلی هرمز

 

گردشگری جزیره هرمز


نان سوراغ

مهیاوه وسوراغ دونوع سس  که با ماهی آب وادویه مخصوص درست میشود.
 

سوراغ هرمز

از نان های محلی جزیره لذت ببرید.

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتیطراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتی